sqallpl napisał(a):

Komentarze SKWK i ludzi na forum dotyczace sporu Kasperczaka z "Wisla" mnie zajebiscie smiesza.
Najlepiej byloby zaprosic trenera i wlasciciela, pokazac im te wywody a potem przygladac sie ich reakcji.
Nie potraficie przyjac do wiadomosci ze to byl ich biznesowy spor, zwiazany z pieniedzmi i osobistymi relacjami/wymaganiami/racjami?
Jak mozna to odbierac jako atak Kasperczaka na Wisle? Troche wyobrazni i rozsadnego myslenia.
Jestem przekonany ze obaj (Kasperczak i Cupial) usmiechali by sie tylko z politowaniem pod nosami czytajac te brednie.
Co to wogole za pretensje? Przeciez nawet nie znacie sprawy, tylko opieracie sie glownie na tym co zostalo gdzie napisane i powiedziane. Skoro oni sie dogadali i ccha razem isc na przod to czegu Wy jeszcze w tym szukacie?
To jest tak jakby jedna psiapsiola pogodzila sie z druga a trzecia nie mogla im tego wybaczyc w efekcie obrazajac sie na obie. To Wy jesescie to trzecia. Dajcie spokoj...
"Koniec swiata - Kasperczak trenerem" - "Koniec swiata - Krysia znowu kumpluje sie z Basią!"
|
Nie jestem z SKWK ale śmieszą mnie takie brednie bo kto jak kto ale ludzie spędzający 48 godzin dziennie w klubie wiedzą więcej niż tacy jak Ty klepiący w klawiaturę byle co byle dużo.