Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2010, 23:31
Ogólnie - jeden wielki szok . Byłem w 100% przekonany, że Kasperczak jest ostatnią osobą, która może zostać trenerem Wisły. Nie sądziłem, że po kłotni z Cupiałem, nasz boss mu kiedykolwiek przebaczy. Jednak czas goi rany .

Co do samej decyzji - wydaje mi się, że jest dobra. Gorzej już być nie mogło, może być tylko lepiej. A sam trener Kasperczak to jednak uznana marka - to pod jego wodzą, Wisła grała najefektowniej i najefektywniej (ahh te Schalke, Parma, Lazio). Styl odejścia był żenujący, to nie podlega raczej dyskusji. Ale jak sam Cupiał się z nim dogadał i zaakceptował, to znaczy, że już jest między nimi okey - nie wypada nic innego jak to uszanować .
Ogólnie wiąże z Kasperczakiem duże nadzieje. Mimo niewypału (choć runda wiosenna w ich wykonaniu nie była taka zła) z Górnikiem, wierzę że w Wiśle sobie poradził tak jak w 2002/2003.

PS. I tak jak ktoś wcześniej wspomniał - oby wszystko przebiegło bez smutnych podziałów na pro i antykasperczak. Wszyscy kibicujmy jak najlepszym wynikom Wisły i zdobycia tego cholernego Mistrzostwa. Wszyscy mamy jeden cel

PS2. Uche ściągnął Smuda.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf