|
Mnie na przykład dziwi dlaczego nie mająca pieniędzy w ogóle nie interesuje się zawodnikami z polskiej ligi, którym kończą się kontrakty a mogliby spokojnie nas wzmocnić. Ja wiem, iż wg naszych mędrców w Polsce nie ma piłkarzy klasy europejskiej. Z tym, że w Wiśle ciągle myślą o piłkarzach klasy europejskiej, a tu na dzień dzisiejszy okazuje się, że nie ma nawet piłkarzy wybitnych na skalę polską. Kilka przykładów: swego czasu Peszko, Gancarczyk czy chociażby Wróbel to byli goście, których Wisła mogłaby mieć praktycznie za darmo. Odpowiedzmy sobie szczerze czy Ci goście dzisiaj nie byliby wzmocnieniem. Niestety u nas to przegapiono. Z tego co widać, to jeżeli w Lechu nie poprzewraca się gościom w głowach i jeszcze się wzmocnią w lecie dodatkowo to niestety nie ma na nich mocnych od nowego sezonu.
Ile kosztował taki Krivets, a ile Jirsak. Teraz sobie porównajcie. Dobrze gol przypadek, ale chciałbym widzieć Łobodzińskiego, Jirsaka czy kogokolwiek w takim wariackim rajdzie. Niestety u nas takich ludzi brak.
Zastanawia mnie poza tym, w jakim celu Skorża ściągnął Bułgara, skoro na boisku przez 90 człapie arcybeznadziejny Brożek, a gość siedzi na ławce. Wyjaśni ktoś ?
|