Wyświetl pojedynczy post
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2010, 20:28
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe bo moim zdaniem Wisla Skorzy z pierwszej rundy miala jeszcze lepszy styl gry niz Wisla Kasperczaka za najlepszych czasow. Ale to tylko moja opinia...
No chyba raczysz zartowac. Trafil Skorza na runde zycia Zienia, wrocil Kosa, Brozio zaskoczyl a reszta zawodnikow chciala sie zrehabilitowac za 8 miejsce. Mam w pamiecie tamte mecze i szacun dla Skorzy ze tak nas wtedy odmienil, ale to byla jedna runda. JEDNA. Reszta jego pracy to jest rownanie w dol. Z kazda kolejna runda mamy gorsze wyniki. Za Kaspra tez byly problemy, ale on przynajmniej potrafil wyciagac zespol z kryzysow. Najlepsza ligowa runda za Kasperczaka to jefo ostatnia w Wisle - jesien 2004, kiedy golilismy wszystkim jak chcelismy. Po 2,5 roku urzedowania Skorzy druzyna jest w rozsypce. I on napewno sobie nie poradzi z odwroceniem tej sytuacji.

Cytat:
Dobry żart... nie wiem ile tam było w jednej rundzie ale chyba 8 remisów za Petrescu... do tego dostaliśmy z ostanią drużyną ligi greckiej u siebie.
Pierwsza runda za Petrescu - 13 spotkan - 11 zwyciestw, 1 remis, 1 porażka
Nastepna runda, prowadzil Wisle w 7 ligowych spotkaniach - 3 zwyciestwa, 4 remisy
Wynik rzeczywiscie nie powalajacy na kolana, ale napewno lepszy niz 2 porazki i remis na rozpoczecie rundy. Poza tym kazdy widzial z jakim zaangazowaniam nasi grali - ewidentnie przeciwko trenerowi. W przypadku Skorzy tego nie mozna powiedziec.
I moim zdaniem porazka 0-1 z ostatnia (?) druzyna ligi greckiej, ktora jednak 3 miesiace wczesniej zajela miejsce w czolowce i awansowala do pucharow wcale nie jest gorsze od haniebnej porazki z mistrzem Estoni. Zwlaszcza, ze wcale nie mozna przyjac, ze Petrescu by przegral rewanz. Mogl rownie dobrze wygrac, jak Okuka w Salonikach.
Ostatnio edytowane przez Wasiu : 14.03.2010 o godz. 20:39.