Wyświetl pojedynczy post
Dive Pirate
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.03.2010, 11:09
vip2008 napisał(a):Wyświetl post
o Dajmy mu w spokoju,przede wszystkim w spokoju popracowac z druzyna..
Tyle spokoju i szans co Maciej, nie miał żaden trener w Wiśle.

Byłem za tym aby dograł sezon do końca ale po meczu z Jagą a buńczucznych zapowiedziach trenera i kopaczy przed nim, jestem za natychmiastowym zwolnieniem, niech choćby Kulawik dogra sezon do końca. Nie chodzi mi o wyniki bo z tym może być różnie, ale gdy mistrz Polski w trzech kolejnych meczach nie jest w stanie skonstruować akcji kilku podań do przodu to jest jakieś przegięcie, w dziada gra się prawie na każdym treningu a oni już nawet tego nie są w stanie zagrać. Z przerażeniem patrzyłem jak Jaga klepie piłką między naszymi mistrzami. Pomijam taktykę "dzida" bo jak traktorzyści graliśmy już poprzedni sezon, mimo tego zawsze klika akcji udało się skonstruować, sytuacje były i coś do sieci wpadło. Słabo się to oglądało ale wynik był i człowiek przymykał oko.
Aktualnie nie jesteśmy w stanie rozegrać nawet jednej sensownej akcji co jest przerażające a oglądając to coś co coraz trudniej nazwać piłką w naszym wykonaniu czuję jakby mi ktoś jaja ściskał. Dośrodkowania Patryka to jakaś parodia, rozgrywanie rzutów rożnych pt. Marcelo na długim słupku przez dwa sezony raczej dobrze o naszym taktyku nie świadczy. można by wiele wymieniać ale już chyba wszystko na ten temat zostało powiedziane. Myślę że trudno byłoby zagrać gorzej przy obecnym składzie dlatego nie dziwię się kolegom którzy doszukują się teorii spiskowych bo po prostu trudno sobie to wszystko racjonalnie wytłumaczyć. A prawda jest taka że nasza równia pochyła zaczęła się od odejścia Kosy i gramy coraz gorzej z miesiąca na miesiąc, do tego doszły kontuzje, frustracja kopaczy, złe przygotowanie fizyczne bo ewidentnie widać że naszym brakuje i mamy to co mamy.

Maciejowi dziękuję za wspaniałe chwile i dwa mistrzostwa a w szczególności za pierwszy sezon w którym naprawdę miło się patrzyło na naszą grę - choć może tu powinno się dziękować Kamilowi i Markowi który miał sezon konia. Życzę sukcesów w dalszej pracy trenerskiej.

A trenerem tymczasowym może być choćby Kulawik bo ciężko o gorszą grę przy obecnym składzie.