vip2008 napisał(a):

Do Wszystkich krytykantów i krzykaczy!!!!!!
SKORŻA MUSI ZOSTAĆ!! JAK OSTATNIO ZDOBYWALISMY MISTRZA CALY RYNEK RZUCAL SIE ZA MARYNARKA SKORZY A TERAZ PLUJECIE MU PROSTO W TWARZ ? Jak możecie TYLE DLA WAS ZNACZY Zastanówcie sie nad tym co wypisujecie..Wisla nie wygrala meczu od dawna ok,niektorzy chlopaki nie maja formy ok,niektorzy nie wytrzymuja presji ok,niektorym po prostu NIE IDZIE OK! ale czy musimy zawsze wygrywać Czy tylko wobec wygranych Skorza i spolka sa Cacy ?
Troche szacunku do WISLY jako klubu ,kibiców ,którzy mimo wszystko sa z druzyna na dobre i na zle,nie sztuka krytykowac ,nabijac sie domagac sie zwolnienia..tacy jestescie madrzy ? to wyjdzcie na boisko i pokacie na co was stac Urban przegrywa mecz za meczem z Legia i co ? tez maja go zwolnic tu i teraz ?kazia z 5 ligi podworkowej tez maja zwolnic tu i teraz bo przez przypadek nie skosil trawy bo mu kosiarka sie zepsula 
taka jest piłka i z tym się trzeba pogodzic. i wk... mnie jak wszyscy dookoła mówią- Skorża straci prace czy nie itd
Bez jaj ludzie!!szacunek do drugiego czlowieka to podstawa!! czy do skorzy czy do kaczynskiego..mozna kogos nie lubic ale szanowac trzeba!!
.ale tacy jestesmy ,MY Polacy!!! kopiemy lezącego ,odwracamy się od człowieka i druzyny czyli nie jestescie Kibicami a Pseudokibicami ..zenada Panowie zenada!!!!
takie jest moje zdanie , ja wierze ze bedzie dobrze wspomnicie moje(pewnie wg Was prostackie) poglady!!
dzieki za przeczytanie!!! czesc
ABG
|
Ale nie musisz się tak podniecać i tyle krzyczeć ... To, że ktoś wytyka mankamenty (słusznie) w obecnej grze Wisły i pracy Skorży tu na forum nie oznacza, że nie ma do niego szacunku. Przeciwnie tu na forum obserwuję, że jest uznanie dla dokonań Pana Maćka w Wiśle, ale nie można dalej brnąć w beznadzieję i głosy dezaprobaty wobec gry Wisły i dalszej pracy Skorży wyniakją po prostu z obawy o przyszłe losy naszego klubu. Obecnie mam podobne odczucia co kilka postów wcześniej napisał Nesta. Pewien układ prawdopodobnie się wypalił i być może potrzeba zmiany i nie ma co się tu podniecać, bo nie widać symptomów, które mogłyby wskazywać na poprawę czy osiągnięcie sukcesu w europejskich pucharach ze Skorżą w przyszłym sezonie. Szacunek dla trenera za to czego dokonał z naszym klubem, ale obawa nakazuje się zastanowić poważnie czy może nie potrzeba nowej, trochę innej "miotły", nowego człowieka.
Nikt tu nie kopie leżącego. Jak Cupiał zwolni teraz Skorżę to ten dostanie odprawę, podziękowania za osiągnięte sukcesy a o pracę w dobrym polskim klubie nie będzie się musiał obawiać (Jeśli juz tak bardzo się przejmujesz o trenera Skorżę).