Cytat:
|
a jest jakiś piłkarz / trener na świecie który tak powiedział?
|
to moze Polacy beda prekursorami. Czyli lepiej jak taki Urban robi z siebie kretyna wymyslajac co mecz inna przyczyne porazek hehe Abo Skorza wychodzi na trenera ktory wlasnie chuja sie zna na trenerce skoro druzyna tak daje ciala a on nie wie co zrobic. My jestesmy tylko kibicami i nie wiemy co sie dzieje za kulisami. Smiem myslec ze moze w Wisle cos od srodka jest nie tak i dlatego wyniki sa takie tragiczne, albo tak jak mowie niech powiedza wprost ze pilkarze nie potrafia grac albo im sie nie chce- i nie obchodzi mnie ze tak nie wypada, tylko niech nie mydla oczu ludziom i nie robia z siebie kretynow mowiac co tydzien ze z meczu na mecz "czegos" brakuje
Ja nie zganiam nic na Skorze i nie robie z niego glownego winowajcy tylko mowie ze cos nie gra i wszyscy w druzynie to wiedza ale zaden nie powie tego wprost, zamiast tego najpierw gadanie o tym ze forma dopiero przyjdzie bo przeciez to poczatek sezonu, pozniej porazki to beda wypadki przy pracy, pozniej moze murawa bedzie zła, pozniej sie zgoni na cos innego i tak do konca sezonu. Mowmy prawde, mowmy o patologiach w naszej pilce, o braku transferow, o braku kasy, o slabych pilkarzach bez ambicji a nie oszukujmy sie ze w sumie jest dobrze, wszystko idzie do przodu, prezesi w kilku klubach obiecuja budowe druzyn ktore z powodzeniem beda grac w europejskich pucharach ale jakos z roku na rok jest coraz gorzej i tej ligi sie nie da ogladac. Dosłownie na to sie patrzec nie da. Jak jeszcze gra Wisła to ogladam bo przezywam kazda akcje bo kocham Wisłe ale dzis chciałem obejrzec mecz Polonia- Legia i po 30 min wylaczyłem to gowno bo nie bede ogladał jak kopacze biegaja za pilka i raz na 10 minut jest niecelny strzal, no zygac sie chce jak sie to oglada.