Wyświetl pojedynczy post
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 20:07
FraMat napisał(a):Wyświetl post
a ja widzę, że są czciciele olbrzymiego potencjału naszych "piłkarzy", którzy uważają, że ich poziom zależny jest tylko od nazwiska trenera.
Skorża nie nauczy Pawła Brożka ruszyc cztery litery, ale jak przyjdzie jakiś Hiddink to Brożek nagle zajarzy, ze trzeba biegać....
Dobry trener też wyczaruje dla Wisły pieniądze, żeby można było rywalizować z najlepszymi klubami Europy o transfery naprawde dobrych piłkarzy

Często czytam twoje wpisy i uznaję cię za osobę potrafiącą rozmawiać rzeczowo.
Tym bardziej dziwią mnie te insynuacje czy ironizowania o Hiddinku ... No chyba, że jest to brak umiejetności czytania ze zrozumieniem, ale w to wątpię.

Naprawde uważasz, że nei widzę, że w Wiśle kasy nie ma ? Że Europy nie zawojujemy prędko? Proszę cię...

Brożek biegać i strzelać gole potrafi. Kirm potrafi dośrodkować. Marcelo nie oddaje rywalom piłki. Wisła strzelała nie tak dawno DUŻO bramek. Teraz tego nie ma. Jeśli naraz cała drużyna gra kupę, to problem musi leżeć gdzie indziej.

Potencjał naszych kopaczy jest ogólnie (na warunki Europy) komiczny. Na potrzeby przaśnej ligi jednak zawsze wystarczał. Przynajmniej by nie drżeć przed każdym spotkaniem (co ma miejsce teraz). Ciężko to zrozumieć?

Koniec tematu z mojej strony. Co chciałem napisałem (dla ciebie nawet dwa razy). NIektórzy zrozumieli.