Wyświetl pojedynczy post
WILDLIFE
Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 16:07
Jestem przeciwny zwolnieniu Skorży!!! Owszem może ma takich piłkarzy, którzy nie posiadają umiejętności na boisku, a ich wartości są zawyżone od tego co pokazują w meczach. Uważacie że Skorża jest winny wszystkiemu? Po pierwsze: nie ma dobrej organizacji, struktury w której klub miałby efektywniej funkcjonować, ile osób teraz odpowiada za Wisłę? Kto jest w radzie nadzorczej Wisły z wyjątkiem kobiety, na której zależy Wisła, reszta są specami od kabli. Druga sprawa: mamy wąską kadrę, nie mamy pieniędzy, mamy kłopoty finansowe. Co do wąskiej kadry, gdzie jest konkurencja? Nie ma! Po prostu piłkarze nie mają zmienników, jak Skorża może zrobić coś, jeśli zamiast mieć większą kadrę, to okazuje się że inni łapią kontuzje. Uważacie że Skorża będzie robił cuda? Z piłkarzy, którzy wracają po kontuzjach oczekujecie że będą grali na 100% możliwości? Chyba jesteście niepoważni. Zgodzę się z tym że Skorża boi ryzykować, ale czasem trzeba zaryzykować i tutaj Skorża powinien postawić na młodzież, a tego nie robi. Kolejna sprawa: Nie mamy stadionu, brakuje dopingu naszych kibiców, odbija się to na psychice piłkarzy, którzy nie grają na Reymonta u siebie. Popatrzcie jak Wisła grała na Reymonta, a jak gra teraz w Hutniku. Bez dopingu, bez wsparcia drużyna traci wiarę w siebie. Potrzebny jest psycholog. Im bardziej denerwują, tym więcej niedokładnych zagrań i dośrodkować, żal na nich patrzeć. Ale to co zobaczyłem wczoraj, uważam że brakuje im ogrania, wiele wraca po kontuzji. Atak nie funkcjonuje! Miałem wrażenie że gramy jednym napastnikiem! A to co Małecki wyprawiał, to szkoda słów.