Przepraszam cię bardzo . Doszedł do etatowy reprezntant Słoweni Krim i niezly Alvarez w ich miejsce. Potencjał jest taki sam albo i lepszy ktoś inny odszedł Ćwielonga nie liczę .. bo nic nie dawał.
Ty nie dowidzisz co Skorża przez ten rok zrobił ... człowieku m się nawet nie śniło że oni mogą odpaść z tymi pól amatormi z Estonii rozumiesz rozumiem z Węgrami , Słowakami, Bułgarami ale tak śmiesznymi grajkami z Estonii ....
Odpowiem ci jedno NOWY TRENER TU ZMIENI DOBRY TRENER DA TEJ DRUŻYNIE NOWĄ JAKOŚĆ Z PROSTEGO RACHUNKU MATEMATYCZNEGO BO JUŻ BARDZIEJ NIECHLUBNEGO WYNIKU NIE DA SIĘ Z WISŁĄ ZROBIĆ NIŻ SKORŻA TERAZ.
1 PKT NA JADZE , 0 PKT Z ARKĄ , 0 Z BEŁCHATOWEM , 0 GOLI !!!!TO JUŻ GORSZEGO TRENERA NIE BĘDZIE NAWET ....
Po roku chyba widzę jaka jest sytuacja i według mnie nie rokuje ona do żadnej poprawy. Teraz wyniki to są skandaliczne a gra uległa czemu

Tego nie da się opisać to jest nie do opisania... Ślepcem nie jestem i widzę co się stało . Skorża zrobił wiele dobrego ale nic nie jest wieczne ... Według mnie czas jego się skończył !!!