Wyświetl pojedynczy post
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 12:34
napisał

Cytat:
2co do stylu gry lepszy nie będzie i z tymi kopaczami nawet Kasperczak by tu nie pomógł
to po co teraz pisze że trener coś zmieni - SKORO JUŻ ZAZNACZYŁ ŻE Z TYMI KOPACZAMI NIKT SOBIE NIE PORADZI?

to jest właśnie hipokryzja i brak konsekwencji w swoich działaniach.. jeśli natomiast od tego czasu cała jedenastka zostaje wymieniona to wtedy może z czystym sumieniem pisać co innego..
a tak zakłamuje samego siebie i przy okazji robi w buca innych..
dobra, macie swój świat..nie psujmy tego bo chociaż zabawnie jest

Cytat:
Odpowiem ci jedno NOWY TRENER TU ZMIENI DOBRY TRENER DA TEJ DRUŻYNIE NOWĄ JAKOŚĆ Z PROSTEGO RACHUNKU MATEMATYCZNEGO BO JUŻ BARDZIEJ NIECHLUBNEGO WYNIKU NIE DA SIĘ Z WISŁĄ ZROBIĆ NIŻ SKORŻA TERAZ.
Ale mi już nie musisz odpowiadać.. bo ja sam nie wiem co ty myślisz i czy znów co innego nie napiszesz.. jak można z tobą rozmawiać na poziomie skoro dziś piszesz jedno, a jutro drugie.. brak ładu składu i logiki w tym wszystkim.. wcześniej pisałeś że trener nic tu nie zmieni, dziś że zmieni, a za rok napiszesz znów że nie zmieni .. i tak w kółko

Alvarez i Kirm na dziś dzień są słabsi od dwójki Baszcza i Zienia , to tak ku jasności..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 13.03.2010 o godz. 12:47.