|
Największy problem mamy w ofensywie i trener musi coś zmienić. Wg mnie najbardziej naszym piłkarzom przeszkadza ogromna presja , ta cała nagonka na Wisłę , te zapowiedzi przed meczem że Wisła gra o wszystko , o głowę trenera i to było widać na boisku, momentami brakowało spokoju , piłkarze zamiast spokojnie rozgrywać śpieszyli się i posyłali dalekie piłki do nikogo, widać było tą presję po piłkarzach którzy weszli na boisko , nie jestem zwolennikiem Łobo i wg mnie jest za słaby na Wisłę ale zawsze potrafił coś wnieść do naszej gry a wczoraj w prostej sytuacji posłał piłkę nie wiadomo gdzie - to wszystko przez nerwy , stres które zawsze idą w parze z meczem ale wczoraj były zdecydowanie za duże (pamiętacie Błaszcza w swoim debiucie w Reprze? Więc widzicie co robi stres na boisku i brak pewności). Piłkarze potrzebują troszkę spokoju , a wtedy tacy piłkarze jak Kirm który wczoraj był tłem samego siebie , Małecki i inni będą grać na swoim normalnym wysokim poziomie. Możecie się ze mną zgodzić lub nie ale takie jest moje zdanie.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 13.03.2010 o godz. 09:27.
|