Wyświetl pojedynczy post
pujol
Junior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 03:30
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
macie pretensje do kontraktu Wociecha Łobodzinskiego, ale sama rada nadzorcza sie zgodzila na ten kontrakt, Cupial ma do dupy doradcow i tyle, slucha sie ich, zamiast sprowadzic jakis konretnych ludzi z zagranicy ktorzy wiedza na czym polega profesjonalne rzadzanie klubem to woli sluchac pana Rogali i ludzi z Telefoniki ktorzy sa ekspertami w swoich dziedzinach a nie prowadzeniu klubu pilkarskiego.
Kto za Skorze?przyjdzie nowy, pare meczy bedzie ok a potem zas co nie ktorym pilkarzykom sie odwidzi wiekszosci to Polacy ktorzy nie maja za grosz ambicji i zas trener bedzie fee i tak w kolku, wystawic co nie ktorych pilkarzy na liste transferowa i wyczyscic atmosfere
No właśnie, ktoś wreszcie uderzył w sedno. Miałem nie pisać, ale napiszę:
1.Wielbiciele Skorży: Wisła wygrała dwa razy mistrza, bo inni byli słabsi i jeszcze "koncepcja gry" trenera nie osiągnęła poziomu Amiki Wronki z czasów wkurzających. Ale teraz juz tak.
2. Trzeba zacząć ściągać do klubu piłkarzy, a nie kopaczy i primadonny. Od początku sezonu nie jestem zwolennikiem beztalencia Kirma, Jirsaka, radosnego Diaza. I niech mi nikt nie mówi, że Kirm to talent, bo nigdy nie widziałem jego dryblingu, za to zaskoczenie w oczach przed pustą bramka przeciwnika, złe przyjęcie piłki nie raz i centry poza boisko bardzo, bardzo często - szybkie bieganie i kondycja (której też nie ma) czy inne czysto fizyczne zalety, to jeszcze nie futbol. Nad Primadonnami w rodzaju Łobodzińskiego trzeba zapanować, zmusić do treningu, a przede wszystkim:
3.Spisywać z nimi kontrakty motywujące, za dobrą grę zarabiasz, za kiepską dostajesz salceson z wódką co najwyżej, żeby się taki upił z żalu.
4. W obecnej sytuacji niech Zarząd, kopacze i Maciuś wypiją piwo, które nawarzyli świetnym przygotowaniem do sezonu. A na koniec sezonu, nawet gdyby Wisła została mistrzem pożegnać to towarzystwo, bo równia pochyła dopiero przed nami. Jest jeszcze niestety II liga...
5.Gra Wisły pod kierunkiem Skorży nie przekonuje mnie nawet gdy zdobywalismy mistrzostwo, a teraz jestem już tego pewny.
Powód: literówki
Ostatnio edytowane przez pujol : 13.03.2010 o godz. 03:36.
mam słabe nerwy...
Odpowiedz cytując