Ja tam uważam że gdyby rozróby w Wiśle nie zrobiono w 2004 roku i nie wywalono Kasperczaka to może w innym punkcie bylibyśmy. Dziękuje Skorży za 2 mistrzostwa ale drużyna nie funkcjonuje już w ogóle. Tylu szans co Skorża nie dostał nikt !!! inny trener już by w Wiśle nie pracował.
Myślę że Polscy piłkarze są słabi w stosunku do europejskich ale krok po kroku trzeba budować zacząć od własnego podwórka. Kasperczak nauczył piłkarzy gry na niebotycznym poziomie jak na Polskie gry . Styl gry był taki że ręce same składały się do braw nie zapomnę tych meczów do końca życia !!! ... Choćbyśmy wtedy Mistrzostwa nie zdobyli to gra to był Raj a teraz ....
Jeśli Kasperczak doprowadził do wielkiej dziury w budżecie to do czego prowadzi Skorża taką grą !!!
Bez stylu i wpojenia gracza Wisły jakiejś Myśli Szkoleniowej nie będzie przyszłości dla tego klubu !!!....
Co mi z takich Mistrzów którzy przegrywają każdy prestiżowy mecz , ograją paru ogórków w lidzę . A w obecnej rundzie grają już tylko stylem na wrzutki bo nic innego wymyślić nie mogą . Do tego piłkarze nie potrafią już nawet dobrze dośrodkowywać . Tak być nie może żeby piłkarze którzy zarabia ogromne pieniądze hańbili ten klub swoją grą. Bo inaczej tego nazwać nie można . Nie może być tak że że nie potrafimy gola strzelić w 3 meczach. Bo kibice mają prawo wymagać bo piłkarze mają wszystko podane na tacy zarabiają miliony . To nie są przypadkowi ludzie !!!! .... Ci zawodnicy mają potencjał by być najlepsi w kraju i w tej śmiesznej lidze mieć jakiś styl !!!.... Styl gry ja nie proszę o wiele chcę po prostu trochę kombinacji wysiłku w ataku .... na Boga jeśli jest Pan trenerem to ja się Pytam co Pan zrobił z Krakowską szkołą piłkarską. Krótkimi podaniami , kombinacjami w ataku z czego Wisła zawsze słynęła. Co się z tym stało dlaczego z dnia na dzień odkąd jest Pan trenerem zaniknął w tej drużynie Pomysł grę pytam się dlaczego