Wyświetl pojedynczy post
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.03.2010, 01:05
Dzimi napisał(a):Wyświetl post
Myślę że Issa po tym co tutaj zobaczył już podjął decyzję aby przetrwać jakoś do końca tego 3,5-miesięcznego kontraktu i spieszać stąd jak najszybciej. Koledzy nie potrafią przyjąć, podać, kopnąć prosto i celnie piłki a Pawełek co 5 minut robi z siebie pośmiewisko. Myślisz że Issa tego nie widzi?
mam nadzieje że ten post zostanie jakoś wyrózniony i na przykład przybity w sztani Wisły na ścianie... bo widze że słowa Reymana do tych Dam już nie docierają..

nikt podkreślam NIKT poza Issą nie potrafił czysto* przyjąc piłki.. masakra

* czysto - czyli tak żeby piłka nie odskoczyła na co najmni3ej 2-3 metry...

**** mnie obchodza wynik, chociaż przykro mi że kolejne mistrzostwo polski się oddala... ale z taką gra to bardziej bym się wstydził tego mistrzostwa niż radował...

a tak wogóle to:

zamiast w domu walić konia ruszaj z nami do Bytomia!!!

bo na mecz jedziemy dla Białej gwiazdy a nei dla pseudo pilkarzy...
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując