Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.03.2010, 09:22
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
czytałem jakiś czas temu wywiad z Tomaszewskim... wiem dużo gada, ale czasem powie coś mądrego.
wypowiadał się o bramkarzach których by widział w kadrze reprezentacji Polski na ojro 2012... była tam Boruc, Załuska, o ile dobrze pamiętam Szczęsny i uwaga Sandomierski... tak ten 20 latek z Jagi. Tomaszewski zna się raczej na bramkarskim fachu i wiem którego bramkarza na co stać... więc może, jakoś, by go tak do Wisły
w trakcie przygotowań do sezonu był lepszy niż Gikiewicz i Onyszko(dobrze grający w Odrze) i to on gra regularnie w ekstraklasie...
bo że potrzebujemy bramkarza to każdy wie... nawet jak grałem z chrześniakiem w PES-a Wisłą (a on ManU, graliśmy 5 meczy) to za każdym razem Pawełek miał strzałkę w dół... czyli był bez formy :] co widać w życiu codziennym na boisku:]
Oczywiście - pamiętam jak kiedyś był przeciwny powoływaniu Dudka (grzeje ławę w Feyenordzie) i Matyska (też bez wielkich szans wg niego na karierę) a promował słynnego Bodzia W. - który nic wielkiego niestety nie osiągnął poza ligową solidnością.....
Owszem Sandomierski raczej ma papiery, ale do bycia naprawdę wielkim bramkarzem ma jeszcze baaardzo daleko....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując