Wyświetl pojedynczy post
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2010, 12:38
Odnośnie Składu Wisły !!!

Wisła jak na Polską ligę ma najlepszy skład . Porównywalny ma tylko jeszcze Lech Poznań.
Na kilku pozycjach są kontuzje i gracze którzy zwyczajnie zawiedli co jednak nie usprawiedliwia Wisły to kompromitacji z Levadią i tak słabej gry w lidze .
Jeśli ktoś będzie jeszcze pieśni do Macieja wznosił pochwalne niech sobie przeanalizuje składy Polskich drużyn a z niej jasno wynika że ta drużyna ma potencjał na Mistrza i tylko to może ją interesować!!! tylko trzeba go wykrzesać . Nie mowie tu o wielkim podboju europy ale ku... dostawać baty od Levadii a teraz Mistrz Polski na jesieni ma bilans 0-0-2... w bramkach 0-2 Jak mówię na cuda nie liczę w Europie bo po latach się wyleczyłem chcę tylko minimum ... Adekwatnej gry w lidze to potencjału jaki mamy .
Tak dziś nie mamy drużyny jak za Kasperczaka nie mamy tego potencjału ofensywnego ale wciąż mamy najlepszy skład w Polsce . Piłkarze nie muszą się martwić o kasę dostają gigantyczne kontrakty ... a co grają piach grają piach grają .......

U Skorży jest coś nie tak bo mistrzostwa są ale po 3 latach pracy :
Drużyna nie ma żadnego stylu gry
Kilku piłkarzy z dnia dzień popada w marazm !!! ...
Wisła za Skorży ma nie najlepszy bilans z z Legią Lechem , plus po raz 1 poległa w erze Cupiała w derbach , porażka w prestiżowym meczu o Puchar Polski
Dlatego ja dziś Skorży mówię nie .... Bo nie widzę przyszłości Wisły pod jego wodzą !!!
Borinho