joshi napisał(a):

|
Taki Bator dostał 1775 głosów z okręgu nr 6, już mi się nie chce szukać jakie dzielnice on obejmuje
|
Dzielnica XIV Czyżyny, Dzielnica XV Mistrzejowice i Dzielnica XVII Wzgórza Krzesławickie, więc bez szału wielkiego.
Poza tym przypuszczam że z tych jego głosów, kibiców zdeklarowanych i świadomych, było bardzo mało.
Ale nawet jakby coś tam stracił to można założyc ze w nagrode za postawe kibice sasiadki by go wsparli i wyszłoby na 0.
Wg mnie ma racje 1q2, większość ludzi w tym mieście, kwestia stadionów wali z góry na dół.
Druga sprawa to kwestia mieszania polityki partyjnej do spraw pojedynczych radnych.
Bo to nie PiS jest antystadionowy, tylko Bator i jedzie na tym wózku juz ho ho ho, liczy że coś nabije, a dodatkowo może się pokazać w mediach jako ten skrajny przeciwnik.
Panie Dudi, wybory samorządowe mają to do siebie, że jest dość spora szansa znać mniej lub bardziej kandydatów, lub poszukać coś na ich temat, popytać i głosować wg tego co dana osoba sobą reprezentuje, więc ja na Batorów ani na Stawowych nie zagłosuje na pewno (zresztą i tak bym nie mógł) ale to nie powód żeby omijać innych ludzi z ich partii.