Wyświetl pojedynczy post
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2010, 17:39
To właśnie najbardziej mnie boli. Jaki styl ma Wisła? Jeszcze 2 lata temu roznosiliśmy wszystkich skrzydłami(Kosa, Zieńczuk), w zeszłym sezonie było z tym gorzej, ale pod koniec wiosny też graliśmy bardzo dobrze, 100% ambicji, rzucenie się na przeciwnika i umiejętność przejmowania inicjatywy, mecz z Lechią(4:2 na wyjeździe) a mieliśmy momentami bardzo uszczuploną kadrę. W tym widziałem jeden mecz z naszym naprawdę dobrym poziomem, znaczy 30 minut z Ruchem(od 0:1 do 3:1 dla nas), pisałem że w tym sezonie Skorża ma czas na wypracowanie stylu i jak widać dalej ciężko napisać co gra Wisła. Smuda ma styl, Zieliński ma styl, Probierz(Jaga czy wygrywa czy nie stara się grać kombinacyjnie i prowadzić grę), Kasperczak z Wisłą miał(czy szło źle czy dobrze to graliśmy wypracowanym systemem) a Maciej? Przecież jak drużyna ma jakiś wypracowany system prze ponad 2 lata, to jak przychodzi taki Kirm to wie co ma grać, a ja widzę że po pół roku on dalej nie wie co grać i jak biegać i nie jest wstanie się dostosować.