tomasz_19 napisał(a):

|
Nigdzie nie napisałem, że nie szanuję trenera za 2 mistrzostwa Polski.... i tyle w temacie... niestety w futbolu trzeba być realistą i żyć teraźniejszością, a nie patrzeć w przeszłość tak jak to robią leśne dziadki z PZPN'u... taki np. Antoni P. cały czas żyje przeszłością i medalami z 1974r i 82, a w ostatnim czasie co zrobił, żeby Polska stanęła na nogi, co zrobił w sprawie szkolenia młodzieży itp? no właśnie wielkie G. Niestety to co było kiedyś, oczywiście jest ważne, ale nie można budować przyszłości tylko i wyłącznie na rozpamiętywaniu tego co było w przeszłości... Skorża wprawdzie zdobył 2 mistrzostwa Polski i wielki szacun mu za to!, ale chyba nie powiecie mi, że drużyna pod jego wodzą cały czas się rozwija, gra z powodzeniem w europejskich pucharach i "leje" pretendentów do tytułu ?
|
Twój szacunek z Twoim podpisem tak jakoś się nie koreluje.
NIe powiem, że się rozwija w sposób pożądany, nie powiem, że Skorża nie popełnia błędów, ale należy wziąć poprawkę na stan drużyny - ten jest opłakany - nie wiem kto jest winny takiej ilości kontuzji, ale nie uwierzę, że to jedynie wina sztabu Skorży....