Ze strony klubu nie ma kto reagować.RN - to nie klub - to goście pilnujacy kasy Bossa i tyle.Prezesa nie ma, a Ochalik i Jarosz wykonuja co kaze RN - jak nie to jest to co w listopadzie z Flakiem.
Ja się tylko dziwie że żydy jeszcze nie są daleko przed nami .Taki marketing polityczny jaki uprawiaja w Krk musi przynieśc im korzyści.Ale widocznie to przychodzi z czasem.
Baza treningowa też jest u nich lepsza a ma być jeszcze rozbudowana.Oni teraz zaczynają walkę o tereny Hutnika i Cichy Kącik, Hale - a efekty będą dopiero za 4-5 lat.Filipiak to taki typ ze podjarał się zabawą w klub piłkarski i robi wszystko żeby wygryźc Cupiala z roli lidera.Gdyby nie zrypał sprawy ze Stawowym, wczesniej zaczął starania o bazę treningową i kupił lepszych grajków to oni byliby liderem.
Przesadzam?
Zobaczymy.Pisałem rok temu że będą jaja ze stadionem to mnie to zjechaliście jak burą sukę.
Mamy totalną indolecję w dzialaniu.Zaczynając od działaczy SSA , TS ,SKWK i reszty kibiców. My - kibice- we własnym gronie nie umiemy sie dogadać i zorganizować.Jak w takim razie wymagać tego od najemników w SSA.Każdy ciągnie w swoja strone my troche poklepiemy przed monitorem co by tu niby nie zrobić, co powinni inni zrobić,a to ,a tamto.
I co z tego?Nic.Wśród nas kibiców-jedni nie działają- bo maja za daleko do Krakowa , inni -bo nie będa rozmawiać z kimś tam bo maja jakieś zaszłości, innym się nie chce, jeszcze inni są za młodzi a nastepni są za starzy.Ogólne dobro Wielkiej Wisły kończy się przed monitorem albo na jakimś tam działaniu kiedy są mecze.A niedlugo nastanie czas kiedy Boss się wkurzy a wtedy.....no cóż może będzie lepiej bo 3/4 userów zniknie z tego forum