Wyświetl pojedynczy post
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2010, 16:41
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
W Gdąńsku tylko PO! Wiadomo że wszyscy kradną jednak Tusk nie szuka na każdego haków jak kaczynscy, jesli lech nie wystartuje to kto... jarek ?

Z Po raczej napewno Komorowski, pis niema teraz poparcia leppera i jego glosy nie zdecyduja o wyniku wyborow wiec smiem twierdzic ze Komor zostanie nowym prezydentem ;p
To, że w Gdańsku PO wygrywa to kwestia historii i zawirowań geograficznych, które miały miejsce przed i po wojnie. To samo Wrocław czy Poznań. Muszę Cię zmartwić bo jednak wszyscy nie kradną a jak chcesz głosować na patologie społeczne to już twój wybór. Elektorat SO miał i ma duże znaczenie w tych wyborach przynajmniej dla kandydata PO, ale jesteś za młody aby wywnioskować dlaczego.

PiS ma szanse aby zamienić się w sondażach z PO ale do tego potrzeba kilku dobrych lat i zmiany personalne w partii na wyższych stanowiskach.

Rozbroiła mnie szczerość Palikota ,, przecież to ja robię PO 20% elektoratu anty pisowskiego'' więc niech się mnie nie czepiają tylko chwalą.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !