Wyświetl pojedynczy post
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2010, 15:46
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Moze zalozyc nowy temat o rozgrywkach politycznych wokol stadionu? Bo tutaj rozmowa sie rozmywa na dwa frotny. Budowa vs polityka.
Chyba kiepski pomysł, ewentualnie mógłbyś założyć temat z 1 postem i go zamknąć. Post powinien zawierać zwrot- kto przeciw stadionowi Wisły- wypierdalać.

A tak na poważnie, to trzeba właśnie podkreślać te związki budowy stadionu z krakowską polityką, żeby ludzie wiedzieli, że niektórzy politycy (reprezentujący w końcu swoich wyborców i dbający o ich dobro) i tak mają gdzieś to, czy 500 baniek z miejskiej kasy pójdzie się paść, czy będzie przez lata służyć tysiącom kibiców. Najważniejsze dla nich i tak jest dojebanie drugiej opcji politycznej. W tym przypadku idzie o radnych PiS, na którą to partię miałem głosować w najbliższych wyborach, ale po wczorajszym występie Batora mam ich głęboko w dupie i mojego głosu na pewno nie dostanie banda egoistów, dla których liczy się tylko interes własnej partii. Może jak zaczną panie i panowie "politycy", "reprezentanci ludu" dostawać maile informujące ich, że przez swój egoizm i, tak jak w przypadku Batora, ignorancję przenikającą się z głupotą, tracą głosy ludzi, to może poczują, że stołki im się palą i zechcą zrobić coś dla ludzi, a nie partii/ układów.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując