3rider napisał(a):

Skorzomaniacy obudzcie sie, Wisla ma bardzo mocny sklad i swietnych zawodnikow!!! Jest w stanie grac ladna pilke. Ale pod reka innego trenera, ktory wie na czym polega gra w pilke. Podziwiam Skorze jedynie za to jak kurczowo trzyma sie stolka. Przeciez ten gosc musi widziec, ze jest bezradny, ze od ponad roku gramy totalny piach, ze nie udaje mu sie kompletnie nic - porachy z Levadia, Lechem, Legia, Cracovia, teraz juz nawet Arka i BOTem.
Od roku Wisla nie zagrala dobrych 90min, po kazdym meczu Maciek ma za to coraz to nowsze alibi, to sie zrobilo chore. Nie wiem skad w was taka milosc do porazek i poklepywania "biednego" Maciusia po plecach, ale 87% poparcia dla pana "liga bedzie ciekawsza" to jest parodia. Ciekaw jestem czy sie obudzicie jak Wisla bedzie na 4. miejscu?
|
ale o jakie wam właśnie porazki chodzi...?
Levadia... no i Cracovia (choć tu piłkarze dodali swoje 3 grosze..) nikt po mięsiącu nie pamieta o przegranej z Lechem czy Legią.. ja nawet nie wiem w jakich składach nasza druzyna wystąpiła w tych meczach.. ja tak to odczuwam jakby tych meczów w ogóle nie było.. a MP zapisane będzie w kartach historii na zawsze.. i tu jest ta zasadnicza róznica.. jedni wolą ładną piłkę dla oka i 8 miejsce.. drudzy MP i taki sobie styl.... ja też wybieram to drugie, bo za styl/ ładną grę nikt pkt nie przyznaje.. zresztą zwycięzców się nie sądzi... Chelsea, Barcelona czy Manchester też przegrywają/remisują w lidze spadkowiczami.. i nikt z tego powodu afery nie robi... bo liczy się to co jest na koniec..