Wyświetl pojedynczy post
eye63
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2010, 14:04
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Poruszyłem temat Granta i co się dowiedziałem o tym chłopcu pijąc popołudniową kawę.

1)Słabszy do Skorży,bo ten zdobył dwa MP
2) Grant to Żyd.

Ale tak naprawdę Grant mógłby być opcją, tyle, że bardziej bolą inne wiadomości dotyczące tego Pana. Mianowicie takie, że to zawodnicy trzęśli szatnią w Chelsea, głośne pogłoski o tym, że Terry z Lampardem wybierali skład itd. Grant przecież doszedł do finału LM - to sukces jak na Londyn, więc pozostaje opcja, że poleciał nie za brak wyników jak oficjalnie ogłoszono, lecz za burdel w szatni.

Druga sprawa - brak wyników z Portsmouth - choć tutaj można się bronić tym, że oni są bankrutami, nie płacili (w Premiership!) zawodnikom przez kilka dobrych tygodni, a i nie wszystko jest jeszcze zapłacone. Wiadomo jak wtedy piłkarzyki... Ale przed skandalem z Terrym była jeszcze na Wyspach głośna akcja z Grantem, podobno witał w burdelu w pobliżu Fratton Park. Ogółem trener dość spalony przez opinię publiczną, a do tego mimo wszystko żyjemy w Polsce - Żyd. Zaraz znajdą się idioci w mediach, którzy zaatakują go z rozmaitych stron za przeszłość i pewnie w ukryty sposób za pochodzenie.

Trener dobry jak na nas, ale wątpię, żeby miał tutaj szanse powodzenia - podejrzewam, że prasa by go zjadła. Natomiast on sam deklarował polskie korzenie (czyt. jego rodzina pochodziła z polskich terenów podobno) - stąd do pracy może i by się nakłonić go dało.