Marszałek napisał(a):

Poruszyłem temat Granta i co się dowiedziałem o tym chłopcu pijąc popołudniową kawę.
1)Słabszy do Skorży,bo ten zdobył dwa MP
2) Grant to Żyd.
|
Ale tak naprawdę Grant mógłby być opcją, tyle, że bardziej bolą inne wiadomości dotyczące tego Pana. Mianowicie takie, że to zawodnicy trzęśli szatnią w Chelsea, głośne pogłoski o tym, że Terry z Lampardem wybierali skład itd. Grant przecież doszedł do finału LM - to sukces jak na Londyn, więc pozostaje opcja, że poleciał nie za brak wyników jak oficjalnie ogłoszono, lecz za burdel w szatni.
Druga sprawa - brak wyników z Portsmouth - choć tutaj można się bronić tym, że oni są bankrutami, nie płacili (w Premiership!) zawodnikom przez kilka dobrych tygodni, a i nie wszystko jest jeszcze zapłacone. Wiadomo jak wtedy piłkarzyki... Ale przed skandalem z Terrym była jeszcze na Wyspach głośna akcja z Grantem, podobno witał w burdelu w pobliżu Fratton Park. Ogółem trener dość spalony przez opinię publiczną, a do tego mimo wszystko żyjemy w Polsce - Żyd. Zaraz znajdą się idioci w mediach, którzy zaatakują go z rozmaitych stron za przeszłość i pewnie w ukryty sposób za pochodzenie.
Trener dobry jak na nas, ale wątpię, żeby miał tutaj szanse powodzenia - podejrzewam, że prasa by go zjadła. Natomiast on sam deklarował polskie korzenie (czyt. jego rodzina pochodziła z polskich terenów podobno) - stąd do pracy może i by się nakłonić go dało.