|
JOSE ja mam jedno pytanie. My zyjemy w Polsce czy w Hiszpanii albo Anglii? Nie, zyjemy w Polsce a na polskie realia Skorza ma rewelacyjne wrecz sukcesy. Dlatego ja do nich nawet nie probuje porownac Skorzy bo oni wszyscy pracuja z zupelnie innej jakosci materialem(przepraszam za uprzedmiotowienie). Porownujac Skorze do tego co tutaj jest w polskim piekielku to Skorza prawdopodobnie teraz jest w pierwszej trojce trenerow.
Teraz do meritum. Ja nie uwazam by to tylko i wylacznie Pawelek zawinil przy bramce ba moim zdaniem zrobil wtedy co mogl by zapobiec jej utracie. To byl ewidentny blad Marcelo.
Chcialbym zobaczyc taki oto eksperyment. Sprzedanie pilkarzy ktorzy stanowia trzon tego zespolu a jednoczesnie czuja sie tutaj juz wypaleni bo za dlugo juz w tym klubie graja i maja za duzo niepowodzen w swojej pamieci a sciagnac tutaj wybijajacych sie mlodych wilkow. Oczywiscie zostawiajac Skorze na stanowisku trenerskim. I to paradoksalnie wyjdzie znacznie taniej niz zatrudnianie trenera z zagranicy, ktory i tak nic z obecnymi pilkarzami nie osiagnie.
|