Wyświetl pojedynczy post
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2010, 14:14
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj złożyłem pismo do prezydenta w sprawie dnia otwartego dla kibiców na stadionie i czekam na odpowiedź. Nie słyszałem mojej wypowiedźi w radiu na temat stadionu, bo to nie było na żywo, więc pewnie był tylko fragment z całości... a moja wypowiedź miała kilkanaście minut. Dzisiaj o godz. 17.30-18.00 w radio Kraków będę ze Stawowym i Batorem, a jak mi przekazano ma być też mowa o stadionie. Trzeba tą sprawę poruszać na każdym możliwym odcinku... Szkoda, że więcej mediów się tym tematem bardziej nie interesuje! Zwłaszcza telewizja. Niestety np. w tvp jest blokada na mnie ze strony pis-u. I tak właśnie wygląda "obiektywna" rzeczywistość z drugiej strony...
Trzymam kciuki. Proszę im i całej sprawie stadionu nie odpuszczać, tylko maksymalnie nagłaśniać problemy, aby przygotowywać grunt do kolejnej batalii o brakujące pieniądze. Reszta radnych musi mieć świadomość, że będą potrzebne i nie ma możliwości pozyskania ich spoza budżetu miasta - a Bator ze Stawowym niech nie udają, że nie wiedzieli, iż ostatnie 30 mln nie załatwią sprawy, bo chyba pół Krakowa już od dawna to wie i ma świadomość, że w projekcie realizowanym przez Polimex nie ma szeregu podstawowych spraw typu murawy, IT etc. Więc jeśli będą jechać na tym koniku, próbując uciekać w pozę zaskoczonych niewiniątek jedynie troszczących się o dobro finansów Krakowa, lub twierdzić, że wtedy wierzyli w zapewnienia i grę Majchrowskiego, to narażą się na śmieszność i pokażą swą ignorancje. Może Pan spróbować to wykorzystać.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując