Wyświetl pojedynczy post
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.03.2010, 11:13
darek olszówka napisał(a):Wyświetl post
Wczoraj złożyłem pismo do prezydenta w sprawie dnia otwartego dla kibiców na stadionie i czekam na odpowiedź. Nie słyszałem mojej wypowiedźi w radiu na temat stadionu, bo to nie było na żywo, więc pewnie był tylko fragment z całości... a moja wypowiedź miała kilkanaście minut. Dzisiaj o godz. 17.30-18.00 w radio Kraków będę ze Stawowym i Batorem, a jak mi przekazano ma być też mowa o stadionie. Trzeba tą sprawę poruszać na każdym możliwym odcinku... Szkoda, że więcej mediów się tym tematem bardziej nie interesuje! Zwłaszcza telewizja. Niestety np. w tvp jest blokada na mnie ze strony pis-u. I tak właśnie wygląda "obiektywna" rzeczywistość z drugiej strony...
Nawet jeśli nie będzie poruszona sprawa stadionu proponuje aby Pan sam ją rozpoczął. Znając życie będzie o wszystkim i o niczym więc jakiś konkretny temat by się przydał,a jak ładnie Pan zacznie to i kilka wątków można z tematu stadionowego rozwinąć. I o blokadzie ze strony TVP też niech Pan wspomni.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując