Wyświetl pojedynczy post
jachting
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 23:33
Jaka jest polska piłka ligowa , to się okaże w najbliższych latach - ja się mogę założyć że będzie tak jak pisałem .

rafał 777 piszesz o prehistorycznych czasach - świat nam uciekł ,gdy my staliśmy w miejscu a wiadomo jak stoisz to się cofasz .
Weż pod uwagę że my w Polsce nie mieliśmy od dłuższego czasu porządnie zbudowanej drużyny (zresztą nadal nie mamy ), zawsze jakichs składników brakowało , nie obsadzone kluczowe formacje, nie mówiąc już o ławce rezerwowych .
To wszystko się składało na brak planu ,pieniędzy, fatalne zarządzanie - infrastuktura też nie pomagała .

Dopiero teraz zaczeło się to jako tako ruszać, podejście i nastawienie też się zmienia. a nie długo nabierze to prędkości .
Bo to w gruncie rzeczy wszystko idzie o infrastukture i kase , wtedy i piłkarze w Polsce się raptownie znajdą , wielu innych tu chętnie przyjedzie a i będzie nas stać żeby kupić .
"Wspaniałość przejawia się nie w tym, gdzie jesteśmy, ale w jakim kierunku się poruszamy. Musimy żeglować czasem z wiatrem, czasem pod wiatr, ale żeglować, nie dryfować ani stawać na kotwicy."
Odpowiedz cytując