Wyświetl pojedynczy post
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 22:44
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja myślałem, że to Skorża ma najbardziej żenujące wytłumaczenia, ale Urban to jednak klasa sama dla siebie.
Przyczyny porażki? Winni kibice.
Pomyślałem dokładnie to samo. Facet nie zna słowa "obciach". Żenada, po prostu żenada. W zeszłym roku narzekał na zasady ustalania kolejności w tabeli (że niby gdy decyduje bilans między zespołami z równą ilością punktów - to niesprawiedliwie). Teraz wini kibiców.

Niech on i Skorża wreszcie się wezmą do roboty, zamiast opowiadać głupoty. Legia ma obowiązek wygrywać z Odrą i bez wsparcia kibiców, podobnie jak Wisła z Arką.

A już tłumaczenie:

Cytat:
Zawodnicy nie wytrzymują tej presji. Mamy ten problem od dwóch i pół roku i wcześniej czy później trzeba będzie to rozwiązać. Gramy i czujemy się sami. To było spotkanie, które mogli wygrać kibice. Przy dopingu każdy wynik jest do odrobienia. Zawodnicy bali się jednak ryzykować, by nie zostali wyśmiani
nadaje się do skeczów Monty Pythona. Tu chyba potrzebny już psychiatra, nie psycholog. Zawodnicy Legii chorują na zaawansowaną nerwicę, to trzeba leczyć - farmakologicznie.

A ja myślałem, że oni zostali wyśmiani, bo po prostu nie umieją grać w piłkę. A umiejętność gry w piłkę to również chęć podejmowania ryzyka... Biedny Janek myli przyczynę ze skutkiem
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując