Wyświetl pojedynczy post
szorcik
Junior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 22:09
picasso napisał(a):Wyświetl post
a znasz jakiegoś chętnego do kupna?a może z kolegami się zrzucicie?
Heh, już kiedyś był taki pomysł... tylko drobne mi się skończyły, a karty coś znaleźć nie mogę... ale stawiam lotka w miarę regularnie - a nóż się uda ;-)

A tak poważnie - nie, nie znam w tej chwili takiej osoby. Zresztą nie mi jej szukać tak, jak nie szukam wirtualnie piłkarzy. Myślę, że jak pójdzie fama, że drużyna jest na sprzedaż, ktoś się znajdzie... Był swego czasu Kita - czy byłby lepszy od Cupiała - ciężko powiedzieć, ale może wprowadziłby inne standardy. Zgadzam się, że Wisła dla Cupiała jest teraz na dalszym planie przez problemy w TK.

Fakt, że Cupiał nie reaguje ostatnio nerwowo (choć czekam na przyszły tydzień ), ale też nie mam poczucia, że ta drużyna jest dobrze zarządzana, a trener ma swobodę i komfort pracy...

Co do piłkarzy - dopóki będzie taka presja na wynik, Skorża (czy każdy inny trener) będzie stawiał na gwiazdy, a one będą czuły się nietykalne. Zresztą przykład Petrescu, jeżeli prawdą jest, że to piłkarze go zwolnili, pokazuje, że trener ma u nas za słabą pozycję. Wreszcie - całkiem niedawno pokazywaliśmy, że potrafimy wygrywać mecze bez teoretycznie kluczowych graczy i to w niezłym stylu. Jako drużyna - tego też mi zresztą ostatnio brakuje...
Odpowiedz cytując