No to ja podam konkretne nazwisko: Bogusław Kaczmarek.
Ale po obejrzeniu dzisiejszej Ligi+Extra myślę, żeby Skorży dać jeszcze przynajmniej ten jeden mecz. Fakt, boję się, że jeden dwa mecze i się pożegnać możemy z majstrem, możemy sporo zaprzepaścić. Ale tak na prawdę to jaki trener by nie przyszedł, nie da pewności wygranych. Okażmy póki co jeszcze wsparcie trenerowi. Wiecie kogo mi teraz w Wiśle brakuje? Blachy. Ten koleś jak widać trzymał tę kupę (w sensie: grupę) naszych grajków w łapie. Skorża, Janas... Wszystko fajnie, ale oni maja dobre głowy, za to silnej ręki im najwidoczniej brak. Nie wiem jak tam trener Blacha z tymi zarzutami korupcyjnymi, ale jeśli nic nie porabia (nie siedzi w więzieniu) to może by go jednak tutaj zawołać? Skoro Sobol i Głowa nie dają rady pozytywnie wstrząsnąć sobą i kolegami...
Tak jak mówię- jak ma ktoś przyjść to obstawiałabym Bobo, ale póki jest Skorża to postaram się dać na luz. Ale...
W Białymstoku
tylko zwycięstwo Wisełko tylko zwycięstwo!
EDIT:
WiślakMyślenice napisał(a):

|
Ma byc ktoś kto spowoduje, że laleczki podniosą grzecznie 4 litery i będą zapierdalac. Choc nawet jakby nam się trafił trener pokroju Mourinho to i tak gwiazdeczki zepną się i zaprotestują w postaci wyników takich jak te z BOT-ami i arkami i zaraz go wy.......ą. Takie moje zdanie do tego tematu.
|
Myślę, że Petrescu nie wróci