Wyświetl pojedynczy post
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 19:56
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem, że obecnie prezentują oni słabą formę. Ale kto za to odpowiada?

Owszem, kontuzje rzecz przykra. Ale kontuzje są też w innych klubach. Spadek formy niektórych piłkarzy również. Problem w tym, że u nas wszyscy zawodnicy grają wyraźnie poniżej swoich realnych możliwości..

nie wiem ile kontuzji odniesli ostatnio tacy odpowiednicy naszych liderów w Amice jak Krivets Peszko Lewandowski Stilic a strzelam że jeden Boguski wiecej sie leczył niż ta cała 4 , o Gargule nawet nie wspominam

czyja to wina nie wiem ale chyba piłkarze po wielomiesiecznych kontuzjach tak szybko do formy nie dochodza

flamengista napisał(a):Wyświetl post
Brak myśli taktycznej na boisku to również nie jest błąd piłkarzy. Ja tej myśli taktycznej nie widzę u nas przynajmniej od roku.
a ja widze mysl taktyczną , tylko fajnie to wychodzi jak to realizują zdrowy Brozek, Boguski Małecki i Kirm a nie cień Boguskiego Łobo Jirsak (obecnie gorszy od Łobo) czy zawsze słaby w ofensywie Diaz

Trzeba realnie spojrzec na sytuacje bez paniki, Skorża bez winy nie jest moze wystarczyło na jesień wygrac choćby jeden mecz z czołówką i mielibysmy inna sytuacje