Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 15:48
Cytat:
Jak tak kochacie Maciusia, to zróbcie zrzutkę na jego pensje i wtedy dla mnie może zostać.

Pozdro.
A czy pod tym nickiem pisze Pan Cupial? Czlowieku a co Ci do jego pensji, z tego co mi wiadomo to Ty jej nie oplacasz wiec co sie martwisz o czyjes fundusze. Prawda jest taka ze Skorza 2 razy z rzedu zdobyl z Wisełka MP. Chwala i wielkie dzieku mu za to, wielkie dzieki za te emocje i chwile ogromnej radosci ktore moglismy przezywac. Teraz jest kryzys i napewno ten kryzys nie jest w 100% wina trenera. Dla mnie jest obojetne jakie beda wyniki Wisły bo ten klub bede kochal zawsze. Dziwi mnie taka nadmierna troska niektorych o zarobki pilkarzy, trenera i te paniczne slowa po tym jak gramy kiche. Wy kasy nie placicie tym grajkom to nie wymagajcie od nich super gry dlatego ze zarabiaja taka kase, to samo jesli chodzi o miejsce w tabeli, jakie ono ma znaczenie?! Co jak bedziemy 3 to bedziemy gors? to nie mozemy zrobic piekła na trybunach? Raz jest 1 miejsce raz 10 jedno jest pewne, kazda passa sie kiedys konczy. Naszym zadaniem jest chodzic na mecze o robic najlepszy doping w Polsce a nie dywagowac ze pilkarze za duzo zarabiaja i rozpaczac bo zamiast 1 miejsca bedziemy miec 5 (co to jest za roznica, bedzie 5 miejsce to nie bedziesz kochal Wisly? Nie pojdziesz na mecz, nie bedziesz dopingowal? Jak nie to kij ci w ryj bo nie zaslugujesz na to zeby byc kibicem Bialej Gwiazdy).