Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 13:11
Markus

Dzięki, że to napisałeś. To samo wczoraj widziałem. Dodam także, że spokój Skorży przez większość meczu był dla mnie dziwny. A potem te wypowiedzi pomeczowe. Wszyscy dymali w jedną trąbę. Słowa Głowackiego o pokorze. Słowa Skorży o krzyku a nie radości kibiców na fecie itd. Takie wrażenie odniosłemi, podobnie jak Ty, ale jedno jest pewne, to co wczoraj widziałem i słyszałem, nie było normalne, niezależnie od przyczyn.

Powiem Ci, że jestem ostatnim aby teraz jątrzyć, gdyż zawsze namawiam wszystkich do zgody i współpracy, wybaczając niedoskonałosci ludzkie, do których każdy ma prawo. Nie chodzi mi o przegrane, nawet z Pasami, ale o styl tych przegranych w dobie, kiedy Wisła jak słońca potrzebuje sukcesu i odrobienia finansów po Lewadii i grze bez wpływów z biletów. Wiem jak cholernie one są akurat teraz ważne dla klubu. Jak bardzo mogą zdecydować o naszej przyszłosci w czasie gdy po raz pierwszy Cupiał ma naprawdę kłopoty finansowe a mimo to podtrzymuje Wisłę na szczycie i płaci naszych piłkarzy czy trenera najwyżej w kraju. Dlatego ja najbardziej niewytrzymałem z tego powodu, z powodu lekceważenia sobie tak ważnego momentu w życiu klubu, który jest tak uczciwy wobec pieniędzy dla pracowników i piłkarzy. Zawalili finanse Wisły ( o plamie już nie mówię ) i nie dotrzymali zapewnień o świadomosci konieczności odpracowania tych strat finansowych, ponownie poprzez mistrzostwo i LM, mimo że ich na to stać. Wczoraj wypieli dupę na los Wisły w tak dla niej trudnym momencie. Tego im nie mogę wydarować, gdy widziałem wczoraj to samo co Ty, czyli coś nienormalnego. Takich szczeniackich pogrywek z jakiegokolwiek powodu, spiskowego, niekompetencji, lekceważenia itp, akurat w takim momencie dla klubu, nie jestem w stanie zatolerować i dlatego wiara moja w uczciwość i sens trenera i piłkarzy została przez nich samych, brutalnie zniszczona.

Ps. 1q2 - masz prawo widzieć co chcesz. Przepraszam i już poprawiłem tekst wyłączając Ciebie i Tobie podobnych z tego co wczoraj widzieliśmy na boisku, czyli to samo, tylko inaczej uzasadnione.
Ostatnio edytowane przez kot : 06.03.2010 o godz. 15:45.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując