Dobra Maciek Skorża zdobył 2 majstry ... OK.
Ale tacy zawodnicy jakich ma Wisła (wczorajszy skład) to zadaniem trenera jest :
1.Przygotowac odpowiednio zawodnika fizycznie podczas obozu ,a Wisła miala 2 obozy i tam to chyba sie opalali podczas tego deszczu.
2.Ustawic zawodnika na odpowiedniej pozycji , formacji .
Popatrzcie na takiego Kirma . Jedzie na mecze repry ,strzela bramki ,asystuje jest jednym z najlepszych zawodników kadry a w Wiśle

Nie umie grac

chociaz i tak Kiro i tak nawet sie przykłada w porównaniu do takiego Łobodzińskiego co wczoraj wszedł i od razu stracił przy lini 3 banalne piłki tak jakby przyjmowac nie umial . Boguski sie macha na piątce . Małecki nie trafia z paru metrów do bramki . Diaz nie bede sie wypowiadał na jego temat. Marcelo... goscia nie poznaje . Brożek Piotrek nie walczy ,traci łatwe piłki , Brożek Paweł coś tam próbuje ale sam nic nie zdziała . Alvarez nawet nawet Sobol jeszcze OK.
Wnerwiają mnie takie wypowiedzi Skorży czy Boguskiego ze nie mozna bylo nam powiedziec ze nie staralismy sie tylko ze braklo setny raz skutecznosci. Jesli skorza tak mowi to czemu tego nie poprawia

Piast czy Zagłebie czy inne slabsze zespoły maja po 2 czy 3 strzały na mecz i potrafią wygrac .
Druga sprawa . Naszym zawodnikom sie nie chce biegac !! Nie ma walki ! zero ! Nie wiem co sie dzieje z tą Wisła np z 2007 r. Czy przygotowanie jest złe ?
Trzecia sprawa. Czy ktoś zauważył u nas jakąs taktyke

moze nasza taktyka jest wybijanie piłek na pałe i tam niech napasticy którzy zresztą i tak nie trafią zbierają piłki

Dlatego moim zdaniem nie mowie ze Skorza powinien odejsc albo cos takiego tylko ja tu nie widze jago pracy ! Powinien oddac sie do dyspozycji zarządu i oni powinni zadecydowac póki Legia nie wyjechała nam jeszcze . To jest tylko moje zdanie nie musicie sie z nim zgadzac .