Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 12:13
Lechista69 napisał(a):Wyświetl post
Kontrakt sie mu konczy i tak naprawde to w czerwcu zostajemy z Kurto bo juszczyk i pawelek na 100% out ? Klub nie zaryzykuje podpisania nowej umowy z pawelkiem bo cupial wbije i zamiecie zarzad ;d;d!

Jak dobrze pamiętam Mariuszowi kontrakt kończy się 31.12.2010.

Brakuje nam niestety skuteczności, bo przygotowanie fizyczne jest i ambicja wydaje mi się, że też jest tu problem leży gdzie indziej mianowicie dochodzimy z piłką do 16 metra i nagle nie ma nikogo komu można by tą piłkę dograć, tak było wczoraj parę razy mieliśmy piłkę w okolicy pola karnego i nagle nikt nie chce uderzyć z daleka, nie ma komu zagrać i cofamy akcję na środek boiska.
Brakuje zdecydowania, bo pamiętam akcję Brożka z pierwszej połowy zamiast strzelać po długim rogu zdecydował się jeszcze dogrywać i widzieliśmy jak to się skończyło.
To nie Arka strzeliła bramkę tylko Wisła jej tą bramkę podarowała, katastrofalny błąd Marcelo, chyba zbyt pewnie poczuł się po paru udanych odbiorach piłki temu Tschibambie. Chciał się pobawić to się pobawił.

Znowu w meczu byliśmy stroną przeważającą więcej utrzymywaliśmy się przy piłce, staraliśmy się rozgrywać, ale wydaje mi się że za mało graliśmy skrzydłami i to ciągłe rzucanie długich piłek wczoraj było bez sensu, bo ani Boguski ani Małecki główki nie wygrywali.

Jesteśmy w ciężkiej sytuacji,teraz trzeba się spiąć i pokazać jaja w meczu z Jagiellonią, wielu z was już zwolniło trenera i zatrudniło nowego, ale moim zdaniem to nic nie zmieni. Skorży kontrakt się kończy w czerwcu być może nie zostanie przedłużony pożyjemy zobaczymy.
Już robicie z Legii lidera a skąd ta pewność, że Legia z Odrą wygra.

BANANWAWA napisał(a):Wyświetl post
bo ja ogólnie to meczu nie oglądałem. Chciałem się o tego Ba zapytać. W Bełchatowie podobno dał dobrą zmianę, a wczoraj to zagrał w ogóle?
Nie zagrał bo ma kontuzję.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując