Wyświetl pojedynczy post
BANANWAWA
Banita

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 11:16
Ja się nie śmieje bo los bywa przewrotny, a my mamy wyjątkowego pecha do Odry, ale w najśmielszych snach nie przypuszczałem, że możemy odzyskać lidera po dwóch pierwszych wiosennych kolejkach. Tak szczerze to wczoraj stwierdziłem, że jakby tych kopaczy Arki posklejać ze sobą i wkleić do bramki to może udało by im się wywalczyć remis, a tutaj taka niespodzianka.

I jeszcze jedna sprawa bo to mnie zadziwia. Kiedyś banowano mnie na tym forum jak stwierdziłem, że Pawełek ma na bank grupę inwalidzką i większego kaleki na bramce nie widziałem odkąd się piłką interesuje (ponad 20 lat). Minął rok i co? Czy u was ludzie z klubu są ślepi Macie najgorszego bramkarza w lidze!!!!!! Co więcej. Ze świecą trzeba by szukać gorszego łapacza nawet w dwóch niższych ligach!!!!
To już chyba lepiej dać pograć jakiemuś 17-latkowi z młodej Wisły nie? Jakby zawalił mecz to i tak nic by się nie stało bo to by znaczyło, że ten kaleka też by to zawalił. A nóż trafilibyście takiego Sandomierskiego z rezerw......
Wywalcie tego patałacha na zbity ryj bo z nim w bramce daleko nigdy nie zajedziecie...
Wiem, że większość z was myśli podobnie.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując