Wyświetl pojedynczy post
element
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 10:49
nesta napisał(a):Wyświetl post
Z Polski w Wisle widzialbym tylko Kasperczaka, ale nie wiem jakie sa szanse na porozumienie miedzy nim, a Cupialem. Jesli nie on to tylko trener z zagranicy.
Kasper ma bodaj zakaz wstępu na stadion Wisły nałożony przez Cupiała.
Żerował na Wiśle mimo że już w niej nie pracował więc nie ma mowy o jakimś porozumieniu.
Poza tym jakim jest trenerem pokazał w Górniku, oczywiście nie ujmuję mu tego co zrobił dla klubu z Reymonta, ale miał on do dyspozycji dream team z prawdziwego zdarzenia który był nieosiągalny dla reszty stawki, która zresztą była wtedy zacofana i na tle Wisły wyglądali jak zagubione kaczuszki. Czasy się zmieniły i nie można ciągle żyć złudzeniami że jest Wisła i nikt więcej. Jak na razie to mamy problem ze stadionem, który powinien dać nam nową jakość i lepszą przyszłość, który zresztą trudno nazwać stadionem Wisły.
A reszta? Wrocław + galeria handlowa = zyski do Śląska. Drużyna wywodząca się z Wronek, a grająca w Poznaniu w dobrych kontaktach z miastem. Legia również z biznes planem na przyszłość. Nie wspominając o Lechii czy chociażby nawet i Polonii w przyszłości.
Wszystko się s.......iło przez stadion i brak jakiejkolwiek organizacji związanej z nim, nie na dziś dzień, a na następne lata. Nie chcę być złym prorokiem, ale nie wygląda to za ciekawie. Chyba że Majcher pod przebraniem krasnala ze swoją załogą otrząsną łby. A piszę o tym bo nie bolą mnie teraz tak bardzo wpadki z Bełchatowem czy Arką, tylko sama myśl o nowym stadionie i czego zabraknie. Jeśli w ogóle na nim zagramy.
Ostatnio edytowane przez element : 06.03.2010 o godz. 11:05.
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki"
"Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze"
"Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center"
cdn..