Wyświetl pojedynczy post
SuperWisła
Senior Member

Od: 10.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 10:29
Poczekajmy do następnego meczu. Skorża musi wyciągnąć wnioski z tych dwóch ostatnich spotkań. Jeśli tego nie zrobi i przegramy, to jestem za tym aby Skorża opuścił Wisłę. To co robią nasi piłkarze w tym momencie to się w głowie nie mieści. Czasem to aż wybuchałem śmiechem patrząc na to co robi Diaz, Pawełek czy Marcelo. Nie mówiąc już nawet o innych bo kompletnie nikt się nie popisał i każdy grał fatalnie. Z taką grą możemy się pożegnać z majstrem w tym roku. Zresztą już sama wygrana Legii sprawi, że spadniemy na drugie miejsce.

Gdzie ta wola walki pytam ? Nie ma to jak podczas ostatnich derbów grać na odp**dol się i przegrać z naszym odwiecznym wrogiem zza błoń. Rozumiem, że można przegrać mecz, ale w takim stylu ? Oni chyba czekali już sobie tylko na końcowy gwizdek. Gdzie ta Wisła, która walczyła o wygraną do końca spotkania ? Gdzie ta Wisła, dla której mecz derbowy był jednym z najważniejszych meczy i piłkarze wypruwali sobie tego dnia żyły na boisku ?

Nawet nie chce mi się już pisać o meczu z Levadią bo to już była kompletna kompromitacja. Mając takich kibiców powinni roznieść na strzępy tą Estońską drużynę.

Cracovia strzela bramkę, zalicza słupki i poprzeczki grając z Legią. My nie potrafimy strzelić nawet tej jednej bramki grając z Bełchatowem i Arką. Nie wygląda to wszystko ciekawie. Pożyjemy zobaczymy. Ja mam jeszcze trochę wiary w to, że będzie lepiej.
WISŁA NOWA HUTA !
Odpowiedz cytując