Wyświetl pojedynczy post
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 09:58
Mecz w wykonaniu Wisły był tragiczny, katastrofalny, sam nie wiem jak to nazwać. Sportowej złości bym naszym piłkarzom nie odmówił czy zaangażowania, ale stan przygotowań pod względem zgrania i formy piłkarzy jest poniżej wszelkiej krytyki. Mam nadzieję, że już od następnego meczu ulegnie to poprawie i będzie z górki, lecz to nie może przysłonić spartaczonej roboty w czasie obozów - drużyna miała być gotowa na 100% od 27 lutego, jest już 6 marca i dwie kolejki za nami a jedyne co widać to brak formy u piłkarzy. Piłkarzy, za których bądź co bądź odpowiada Skorża ze swoim sztabem.
Wszyscy zagrali poniżej swojego poziomu, ale to co momentami wyprawiał Boguski, Jirsak (po raz kolejny) czy Łobo to zgroza. Do Jirsaka już straciłem ostatnie resztki nadziei, Łobo już dawno pokazał swoje perełki, ale martwi Boguski. Chłopak o ogromnym potencjale i dużych umiejętnościach. Miejmy nadzieję, że niedługo się obudzi. Bo o ile Jirsaka i Łobo pożegnamy raczej z przyjemnością, to Rafał zostać musi.

Oczywiście Mistrzostwo jest nadal jak najbardziej realne i śmieszne są posty o straconym już Mistrzostwie. Jest jeszcze 11 kolejek, wiele się może zdarzyć. I mam nadzieję, że zeszła wiosna nas wiele nauczyła. Po burzy słońce wyjdzie zza chmur i nad Krakowem zaświeci znów!
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując