|
Ale czyja to wina ze Wisla ma az tyle kontuzji, czy w Polsce jest taki drugi klub ktory ma az takie problemy zdrowotne? Kto odpowiada w klubie za opieke medyczna i przygotowanie fizyczne, co mecz to nowe urazy.
Nie mow mi ze profesor Marcelo nagle stracil koncentracje i zaczol popelniac blad na bledzie, napastnicy stracili instynkt zabojcy a pomocnicy zapomnieli jak dograc pilke na tak zwany nos. Wyraznie widac ze wszyscy nie wkladaja 100% serca w gre, to widac kiedy zawonikom sie nie chce, pamietajmy tez ze mowiac o zmiennikach nie zapominajmy ze gralismy z >arka< zespol ten mial problemy ze zremisowaniem jakiegokolwiek meczu ale dopiero jak trafil na Wisle to az im sie banan pokazal bo kto teraz nie pokona Wisly... z taka gra bedzie gorzej niz pamietne 8 miejsce kilka lat temu....
Marcelo,Kirm,Diaz,Alvarez,Jirsak,Brozki,Sobolewski ,Malecki,Glowacki,>>>>Lobodzinski<<<< skoro sa gorsi od graczy arki to czemu graja w Wisle, oni wiedza jak sie gra Brozek i Malecki od tak nie zapomnieli przeciez jak walili brame za bramka, to chore pomysly trenera sprawily ze szympansy nie wiedza juz jak trafic z bananem do bramki, wiem ze czasy orania kazdego po 4:0 sie skonczyly ale na Boga... my mamy problem ze stworzeniem 100% sytlacji, brak podan do napastnikow a jesli juz sa to wiekszosc jest bita na oslep prosto w bramkarza...
Do odstrzalu moim zdaniem teraz: Skorza, trener przygotowania fizycznego, medyk
Po sezonie: Lobodzinskiego pozbyc sie i nawet doplacic
Po sezonie koncza sie kontrakty: Pawelek, Juszczyk, Alvarez, Christov, Ba, <--- kogos pominolem ?
Po sezonie moga pojawic sie propozycje dla: Malecki, Brozek, Marcelo, Diaz
Zaraz stadion bedzie oddany do uzytku a tu nie wiadomo na kim bedzie budowany zespol, tragedia...
Nastepny mecz i MUSZA byc 3 pkt, mam nadzieje ze z Kulawikiem na lawce...
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|