Jaroo1 napisał(a):
|
Nie ma co sie łudzić że nowy trener coś zmieni"
|
Nie skądże, nie zmieni.Mam pomysł może damy Maciuśiowi dożywotni kontrakt? Bedzie SPOKO
PrzemyślABG napisał(a):
Jak nie Skorża, to ja bym widział Bobo Kaczmarka, ale Maciej sobie poradzi
|
nikol napisał(a):
|
Tak słabego startu w rundzie wiosennej Wisła nie miała od lat. Odszukanie dwóch porażek w dwóch pierwszych meczach ligowych na najwyższym szczeblu rozgrywkowym zajęło nieco czasu. Miało to miejsce w roku 1958
|
Na razie to sobie radzi w śrubowaniu nowych "rekordów".Aż sie boję co będzie następne..
Trykuss napisał(a):
|
Spokojnie, dajmy mu jeszcze 2-3 mecze kazda drużyna ma kiedys słabszy okres.. ta druzyna ma naprawdę duzy potencjał
|
Potencjał MA. Mamy najepszy skład w całej lidze. Tylko ten potencjał kolego trzeba jeszcze wydobyc.
Czasami zastanawiam się czy podczas konferencji prasowych albo wywiadów w tv, orator Maciek hipnotyzuje niektórych albo serwuje im cos w stylu kodowania podprogowego? No bo jak tu bronic niektórych? Nawet jak Kasperczak zmoczył z Tibilisi i z Valerenga to więcej było głosów krytycznych niz na Pana Oratora. A Kasperczak jak wiemy duuuzo więcej zaprezentował niz "Radomski Strateg" jak ktos go nazwał. I wkurza mnie jeszcze jego pieprzenie po kazdym przegranym meczu. Cholera faktycznie ten facet nie ma jaj. I pomyslec gdzie bysmy mogli teraz byc gdyby nie zwolniono Petrescu. K***A!