Wyświetl pojedynczy post
wojtasik
Junior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.03.2010, 01:32
Moi drodzy....Drużyna jest rozpieprzona i rozpasana przez sztab szkoleniowy. Nie mam pojęcia co oni robili podczas obozu przygotowawczego ale wygląda na to że niewiele. rozgrzewki i treningi są prowadzone na poziomie drugiej ligi. jak można dać zawodnikom wolne po poprzednim przegranym meczu...a co oni aż tak się styrali Co to za zespół który przez 90 minut nie potrafi zagrozić nie raz, nie dwa ale dwadzieścia razy drużynie która broni się przed spadkiem? I to ma być przyszły mistrz Polski
Oczywiście można winić piłkarzy, ale myślę że problem tkwi w sztabie> Skorża poczuł się już tak pewnie w klubie że brakuje mu tylko do kompletu funkcji księgowego i prezesa. Mam dla niego szacunek, ale ma bardzo mało czasu żeby przekonać kibiców do swojej koncepcji a co najgorsze musi też wtłuc do głów swoje pomysły grajkom. Jeszcze jedna porażka i leci...A wraz z nim kilku piłkarzy....Kryzys przechodzi nie tylko drużyna ale i klub, i to nie chodzi o pieniądz,e ale o mentalność...I niestety jest duże prawdopodobieństwo że to się źle skończy...
Odpowiedz cytując