|
Byłem,jestem za wywaleniem Skorży od dawien dawna. Levadia była dla mnie krytycznym,w który mnależało pozbyć się faceta od razu. Wybronił sie, jego miłośnicy bronili go wszeklimi siłami, ciskając w oponentów,którzy widzieli regeres drużyny wszystkimi epitetami. Zespół gra coraz gorzeej,teraz wręcz fatalnie. Niemniej dogmat o tym,że Skorża jest dobrym trenerem zapewne w głowach co poniktórych ma się dobrze. Dla mnie każdy dzień Skorży w klubie z tą drużyną był i jest dniem straconym. To,że facet jest średnim trenerem było widać od dawna. No i ci jego współpracownicy...
Pytanie teraz, co dalej. Otóż nalezy faceta się pozbyć,aby jest impotencja trenerska nie miała wpływu na nasz zespół,niemniej nie ma na kogo. Ale z drugiej strony zostawienie faceta będzie skutokowało dalszym spadkie mformy w każdym elemencie naszej drużyny. Sytuacja jest patowa.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|