Wyświetl pojedynczy post
FajQ
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2010, 22:40
Po całym dniu przychodze do domu z myślą że oglądnę sobię moją kochaną Wisełke.Miałem wielką nadzieje ,że nasi piłkarze będą chcieli się odegrać za tą wtopę w Bełchatowie.Właczam sopcasta i przecieram oczy ze zdumienia czy aby to ślepy jestem i czy ja widzę 0:1 ?!Tak dostajemy w dupe z jakąś Arką Gdynia.Pomyślałem że pewnie jakiegoś farfocla wbili a Wisełka ich miażdży.Po 45 minutach drugiej połowy poprostu brak mi słów.Zero jakiejkolwiek taktyki i zgrania zero dokładności zero ruchu zero dosłownie wszystkiego!
Wiem jedno z tym składem my nic nie osiągniemy, z tego zespołu nie da się nic wykrzesać bo piłkarzom brak podstawowych umiejętności.90 % zespołu w tym momencie należy zwolnić w ****ziet za taką kaszanę jaką odwalają.A z pierwszego zespołu powinien wylecieć
Pawełek-Długo go broniłem, czekałem cierpliwie,że potrzeba czasu,że potrzeba mu spokoju aby był pewniejszy ale dzisiejszym mecz pokazał mi ,że nie jest to bramkarz na miarę Białej Gwiazdy bo z takimi wykopami,z taką pewnością na przedpolu i te magiczne wypady i kiwki z napastnikami.To naprawdę utwierdza mnie ,że Mariusz jest słabym bramkarzem.
Piotr Brożek niby pewny punkt drużyny ale więcej ambicji nie widzę u niego tego naprawde.
Głowacki i Marcelo do nich nie można mieć zarzutów chociaż dzisiejszy mecz daje dużo do myślenia.
Alvarez z niego może być jeszcze jakiś pożytek.
Pomoc
Podobnie jak Pawełka zawsze broniłem Jirsaka.Też uważałem że potrzeba mu czasu ale dziś potwierdziło się że jest to słaby piłkarz i z niego pożytku mieć nie będziemy.
Diaz-Jego nigdy nie trawiłem nawet jak bramki strzelał gdyż ten piłkarz tworzy wiecej chaosu na boisku swoimi kapkami,piętkami i innymi cudowiankami.Walczy, tego zarzucić mu nie można ale jest to piłkarz który w ofensywie psuje swoim chaosem akcje.
Sobol-Jak zwykle waleczny ale najlepsze lata ma już chyab za sobą.
Łobodziński-Nigdy mnie jego styl nie przykonywał i nigdy nie przekona.Uważam że jest on za mało zwrotny na skrzydłowego, brak mu odpowiedniego dryblingu, czasem wrzutka mu wyjdzie ale to zdecydowanie za mało.

Na koniec uważam że drużyne powinniśmy budować na: Pa Brożku,marcelo,Głowacki(?),Alvarez(?) Kirm Boguski, może Garguła chociaż nie wiadomo jak z nim, oraz Małecki.Ale przed budową drużyny nauczyć powyższych piłkarzy takich prostych umiejętności jak przyjęcie piłki,celne podanie,celne dośrodkowanie bo patrząc na dzisiejszy mecz nikt nie umie przyjąć podać.
Na koniec sprawa trenera dziekuję Skorży za mostrzostwa, sprawiły mi bardzo dużo radości ale pomału trzeba się zgodzić że ten trener więcej z tej drużyny nie wyciśnie.

Naprawdę boli mnie dzisiejszy styl, dzisiejszy wynik.....
Odpowiedz cytując