Wyświetl pojedynczy post
rafil
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.03.2010, 22:38
moim zdaniem mecz nie był taki tragiczny. za dużo błędów personalnych - Łobo powinien zagrać od początku, jak wszedł, to poza 2 złymi przyjęciami piłki grał dobrze. dobrze współpracował z Alvarezem, ten zagrał dobrze. Diaz zagrał beznadziejnie. Małecki najlepszy na boisku, aczkolwiek gdy zaczął grać po lewej stronie, za Kirma to się lepiej prezentował. Kiro średni mecz, stać go na więcej. Boguski bezproduktywny. To samo Sobol i Jirsak. ale mimo tego gra nie była masakryczna, było parę dobrych wrzutek, ze 3 składne akcje (wiem że to mało, ale to zawsze coś). ALE TO POWINNO WYSTARCZYĆ NA ŚLEDZIE! ja nie wiem jak to jest, na papierze dobrzy zawodnicy, w praktyce grają nienajgorzej (wiem że można lepiej ale powtarzam po raz 3 - nie było tragicznie). a jednak przegrywają. przesądził jeden szkolny błąd. co do samej bramki to 2/3 winy Marcelo, 1/3 winy Pawełka, bo w takiej sytuacji nie wybija się piłki przed siebie tylko na bok. ale jednak większa wina Marcelo.

zdziwię się, jeśli Skorża pozostanie na stanowisku. nie dał zawodnikom pomysłu na grę, nie powiedział co mają robić. przy stałych fragmentach gry nie było żadnego wypracowanego schematu. i martwi mnie to, że obrońcy będąc we 3 podają piłkę do Pawełka, zamiast spróbować wyprowadzić jakąś akcję. tego też Skorża im nie pokazał co i jak.

koniec narzekania, teraz mi lepiej.

Czy wygrywasz, czy nie, zawsze ja kocham Cię!
Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS.
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem.
Odpowiedz cytując