|
doszukuje sie gdzie ktwi problem w zwolnieniu Skorzy,moze bedzie trzeba mu wypłacic jakieś niewiadomo jakie odszkodowanie,ale chyba nie skoro konczy mu sie kontrakt za chwile.
Na dzien dzisiejszy wydaje mi się,że Skorza nie ma juz pomysły na gre Wisły.jesli kiedykolwiek go miał..niestety nawet na tle Arki która wiedziała co ma grac Wisla spisała sie blado,Wisła ma duzo lepszych piłkarzy,ale jak jeden z drugim nie wiedza co mają na boisku robic to tak własnie jest,wiekszosc z tych piłkarzy jest ze sobą od 2 lat,przynajmiej trzon druzyny,a po Wisle w ogóle nie widać z grania ze sobą poszczegolnych piłkarzy,mało tego,dlaczego w tak buraczanej lidze gramy tak naprawde 1 napastnikiem,dzis Boguski był schowany za Pawłem,bez sensu to wszystko..Z sezonu na sezon Wisła ze Skorzą gra coraz gorzej,jakiegos progresu na przyszłosc nie widać,ale też trenera dobrego w Polsce ze swiecą szukać,takiego który by przyszedł do Wisły,Michniewicz to jeszcze wieksze zło niż Maciej,moze Stawowy?! :] też raczej nie,jak przyjdzie Majewski to bedziemy w przyszłym sezonie walczyć o utrzymanie,tak więc zmiany są konieczne,ale jakie? n piłkarzy nie ma kasy,zresztą okienko dawno zamkniete,trenerwów z Polski lepszych od Skorzy brak..jedynie szukac gdzieś za granicą,tyle ze na 11 kolejek przed koncem zmiana trenera to dobry pomysł? JEDNO jest pewne zejestesmy w wielkiej dupie.Na usprawiedliwienie dla trenera mozna dodac tylko albo i aż multum kontuzji bądź co bądź kluczowych graczy,eh sam juz nie wiem co mam po tym wszystkim mysleć,tak słabej Wisły nie widziałem bardzo dawno.
|