matizaq napisał(a):

|
Zabijacie mnie takimi tekstami ......Pan Skorża faktycznie hańbi nasz klub - 2 mistrzostwa praktycznie bez żadnych wzmocnień , zdziesiątkowanym składem. Może nie gramy rewelacyjnie ,ale przynajmniej gramy a Arka wybija po prostu piłki na oślep. Czasem się tak zdarza- jeden błąd i nawet najwięksi frajerzy zdobywają bramkę. Wierzę ,że sie podniesiemy , tak jak z Ruchem ! Do boju Wisełka !
|
Brawo! To ten sam Skorza, ktory m.in wybierajac slaby sztab trenerski doprowadzil do takiej sytuacji.
Powiem szczerze - za to ze przez 2 lata nie mozemy wygrac z Legia i z Lechem, za przegrana z Cracovia, za kompromitacje z Levadia - to mnie g**** obchodzi ile tytulow zdobyl.
Co oni graja? Widzisz cokolwiek? Jaka taktyka? Gdzie mlodzi pilkarze? Brak motywacji. Rozleniwienie gwiazdek. Marnotrawienie pieniedzy na niewykorzstane obozy przygotowawcze. Mozna tak wymieniac i wymieniac. Ja po prostu pragne, zeby Skorza przyznal sie w koncu do bledu i zostal zwolniony. Przez 1,5 roku nie zagralismy ANI JEDNEGO LADNEGO MECZU. To jest smutne. Gdzie jest ta slynna krakowska pilka? Juz Cracovia gra lepiej...