Wyświetl pojedynczy post
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.03.2010, 17:39
morgenes napisał(a):Wyświetl post
Szkoda, Ogryzku, że nie zadałeś sobie trudu i nie odpowiedziałeś na ani jeden z moich wcześniejszych postów, w których były zawarte argumenty.
Ale ja nawet nie próbuje Ciebie przekonać, poziom dyskusji o Skorzy osiągnął stadium "wiary" a nie racjonalnych argumentów. Tak jak w polityce PO a PiS - tylko "wiara", a dyskusja to tylko gra pozorów. Przekonanych się już nie przekona.

Mnie rozśmieszyła Twoja 1 odpowiedź w dyskusji. Odpowiedź ad hoc i nie mogłem się powstrzymać żeby tego nie skomentować
(Nie śmieje się z Ciebie, po prostu wprawiło mnie to w dobry humor)

morgenes napisał(a):Wyświetl post
Jesteście jak dzieci, do których pewne fakty po prostu nie docierają. Albo docierają, ale nie chcecie ich zauważać.
Pociesz się Tym że jesteś jednym z niewielu widzących prawdę w krainie ślepców

PS
Mnie męczą jeż te dyskusje, Skorża pewnie sam odejdzie latem, a jak nie sam to Cupiał go pogoni i problem się rozwiąże. Będzie chwila spokoju do czasu pierwszych wpadek nowego trenera.... i tak bez końca
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...